Stomatološka ordinacija Proestetik & DSS na sajmu stomatologije

Stomatološka ordinacija PROESTETIK, Dental Care Studio, na MEDIDENTU promoviše „digital smile system“. Reč je o softveru koji stomatolozima i zubnim tehničarima omogućuje da pacijentima prikažu kako će njihovi zubi izgledati nakon tretmana. Na jednostavan način, uz usklađivanje estetske i funkcionalne dimenzije, pomoću ovog programa projektuje se izgled protetske nadoknade.

Za samo 10-15 minuta praktično „dizajniramo novi osmeh“, a pacijenti imaju mogućnost da vide da li će posle tretmana imati željeni osmeh i izgled zuba, kaže dr Miroslav Pekmezović iz stomatološkog studija Proestetik. – Nastup na MEDIDENT-u nam je veoma značajan, jer je ovde prisutan ceo stručni auditorijum iz regiona. Kolege su vrlo zainteresovane za naš program, kojim stomatologija u Srbiji praktično ulazi u digitalnu sferu, što je svetski trend.

Digital Smile System je softver koji omogućava stomatolozima i zubnim tehničarima da naprave digitalni projekat buduće protetske nadoknade.
Kroz jednostavne komande softvera projekat predstavlja nadoknadu koja ima maksimalnu funkciju i estetiku. Najveća prednost ovog koncepta je što će stomatolozi moći pacijentima da predoče plan terapije i zajedno dođu do savršenog osmeha.

Comments closed

No comments. Leave first!